Referenties

Ik hecht veel waarde aan referenties en de ervaringen van mijn klanten.
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om ook jou een positieve ervaring te bieden!

Ik geef het coachtraject een 8! De communicatie was altijd duidelijk en elke sessie sloot erg goed op de vorige aan. Er zat een mooi verloop in en de (thuis)opdrachten hebben me aan het denken gezet over mijzelf, wat erg fijn is.
Het traject heeft mij een beeld gegeven van potentiële beroepen en branches, maar ook een stapsgewijs plan om deze verder te onderzoeken.

Na het vastlopen in een nieuwe baan ben ik bij Stéphanie terecht gekomen. Stéphanie heeft mij geholpen inzichtelijk te krijgen wat er ontbrak aan mijn baan en waarom ik daar vastliep. Door de gesprekken die we voerden heeft ze mijn vraag goed begrepen en daar bijpassende oefeningen bij gezocht. Stéphanie heeft met mij verschillende oefeningen gedaan. Van het maken van een tijdlijn tot talentenkaarten leggen. Ook hebben we gesproken over werk en alles eromheen. De oefeningen en gesprekken gaven mij meer inzicht in wat ik belangrijk vind en werden ook de paralellen met mijn verleden duidelijk. Ik had er zelf zo nooit over nagedacht of naar gekeken. Super verhelderend.

Ik heb Stéphanie ervaren als een fijne coach, ik vind haar een prettig open persoon. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen. Ze maakt verbinding en voelde betrokken.

Stéphanie is gedreven en enthousiast in haar rol als coach. Ze heeft mij tijdens de verschillende sessies door middel van gesprek en praktische opdrachten geholpen dichter bij mijn doel te komen en meer inzicht te krijgen in mezelf. Het is prettig dat ze een goede balans zoekt tussen jouw eigen voorkeur en haar eigen input. Bij een coaching traject gaan de begeleiding van de coach en je eigen inzet hand in hand. Stéphanie helpt je op weg en denkt goed mee, waarbij ook je eigen inzet cruciaal is om dichterbij je verlangen of doel te komen!

Stéphanie heeft heel goed mijn problemen in kaart gebracht en aan de hand van deze problemen heeft ze het coaching traject heel effectief ingezet. We hebben af en toe wat andere opdrachten gedaan omdat dit beter paste bij mijn situatie. Stéphanie was super empathisch en had precies door wat ik nodig had. Ook voelde ik geen druk maar ging het traject erg vloeiend. Ik heb ontzettend veel gehad aan dit coaching traject, ik heb zo veel inzicht gekregen in wat ik wil in mijn verdere carrière en ik vond het zo fijn om me zo begrepen te voelen! Wat ik verder goed vond is dat Stéphanie het traject erg gestructureerd maakte en dat ik precies wist waar ik
aan toe was.
Chat openen
Hoi 👋
Misschien stel je je vraag liever via Whatsapp? Voel je vrij dat hier te doen!

Groetjes, Stephanie