Over mij

Na mijn studie Psychologie van Arbeid en Gezondheid in Organisaties ben ik mijn loopbaan als
consultant gestart, werkend in zowel de zorgsector als de ICT. Als projectmanager leidde ik diverse verandertrajecten, waarbij ik uitdagingen in de werkomgeving goed leerde kennen.

Tijdens deze trajecten begon ik te beseffen dat ik meer aandacht wilde schenken aan het individu binnen teams en dat de constante druk, hectiek en deadlines niet de weg was die ik wilde bewandelen. Ik verlangde naar vertraging, de mogelijkheid om uit die sneltrein te stappen.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om vast te lopen in je werk en niet goed te weten hoe je verder moet. Ik bevond me in een werkomgeving dat eigenlijk niet bij me paste, waardoor ik steeds dieper in een negatieve spiraal terechtkwam. Ik stelde mezelf voortdurend de vragen: “Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Voor wie doe ik dit? En wat wil ik nu écht?” De energie lekte aan alle kanten weg. Dit was het moment waarop ik besloot om stil te staan en voor mezelf te kiezen.

Mijn passie is om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en hun zoektocht naar geluk. Ik vind het bijzonder en mooi om even dichtbij iemand te mogen staan en de ‘kwartjes’ te horen vallen, om ze daarna met meer energie, plezier en richting het leven verder te laten bewandelen.

Dit vakgebied heeft zoveel te bieden en het blijft me steeds weer inspireren om dieper in mijn eigen ontwikkeling te duiken en meer inzicht te krijgen in mezelf en de ander. Het is een continue reis vol groei en ontdekkingen.

Chat openen
Hoi 👋
Misschien stel je je vraag liever via Whatsapp? Voel je vrij dat hier te doen!

Groetjes, Stephanie