Trajecten

We starten altijd met een (online) oriëntatiegesprek van 1 uur, waarin jij vertelt waar je tegenaan loopt en wat je coachvraag is. Als er een klik is bekijken we samen welk traject het beste bij je past.


Talentenscan

Krijg inzicht in jouw talenten met de me.scan. Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen? Wil je weten waarom je uit de ene dag meer energie haalt dan uit de andere dag? Wil je weten wat jouw echte drijfveren zijn? Doe de talentenscan en kom erachter waar jouw natuurlijke kracht zit en waar je meer uit je talenten kunt halen.

Wat krijg je: Online meting en uitgebreide rapportage incl. een sessie van 2 uur
Kosten: Particulier €375,- incl. btw | Zakelijk €395,- excl. btw

Intervisietraining

Deze interactieve training geeft je praktische handvatten hoe je intervisie kunt doen met je collega’s. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Wat is intervisie? Welke vragen kan ik stellen en hoe goed luister ik eigenlijk? Vervolgens gaan we aan de slag met een actuele casus om de intervisie in de praktijk te ervaren.

Duur: 4 uur
Aantal deelnemers: 8 Kosten: Op aanvraag

Coach traject

Samen stellen we vast welke doelen je aan het einde van het traject wilt behalen aan de hand van jouw coachvraag. Afhankelijk hiervan maken we een inschatting van hoe lang het coachtraject zal duren. Gemiddeld duurt een traject 6-10 sessies met een duur van 1,5 uur.Duur sessie: 1,5 uur
Aantal sessies: 6-10
Kosten: Particulier €95,- per uur incl. btw | Zakelijk €125,- per uur excl. btw

Coach-to-go

Heb je gewoon even behoefte om te sparren, je verhaal kwijt te kunnen en op die manier voor jezelf het een en ander op een rijtje te zetten? Kom langs voor een kop koffie of laten we een wandeling maken in het kralingse bos en ik ben de spiegel die je op dat moment nodig hebt.


Duur: 1 uur
Kosten: Particulier €95,- incl. btw | Zakelijk €125,- excl. btw

Chat openen
Hoi 👋
Misschien stel je je vraag liever via Whatsapp? Voel je vrij dat hier te doen!

Groetjes, Stephanie