Werkwijze

Ik nodig je uit om te ontdekken welke richting je wilt inslaan, wat je belemmert om daar te komen, en hoe je je natuurlijke kracht kunt hervinden.

Ons coachingstraject begint met de essentiële vraag: “Wie ben ik?” Om te begrijpen waar je naartoe wilt, is het cruciaal om bewust te zijn van je achtergrond, huidige situatie, en wat voor jou van belang is in het leven. Wat drijft jou?

Daarna onderzoeken we de vraag: “Wat kan ik?” We verkennen jouw talenten en kwaliteiten, maar ook de uitdagingen waar je voor staat. Hoe zien anderen jou?

Door middel van praktische oefeningen in een fysieke ruimte en thuisopdrachten kom je tot diepere inzichten en krijg je een duidelijker beeld bij de vraag: “Wat wil ik?”
Uiteindelijk stellen we samen een plan op om de vraag “Hoe kom ik daar?” te beantwoorden.

Ik werk graag met praktische oefeningen om snel tot de kern te komen en verhelderende inzichten te verschaffen. Na elk gesprek moedig ik je aan om een reflectie te schrijven, zodat je op je gemak kunt terugkijken op de nieuwe inzichten die je hebt verworven. Ook ontvang je tussen de sessies door thuisopdrachten om actief bezig te blijven met je persoonlijke ontwikkeling.

Mijn doel als jouw coach is niet alleen om je te helpen met je huidige loopbaanuitdagingen, maar ook om je de tools te bieden om toekomstige obstakels met vertrouwen en veerkracht aan te pakken.

Samen werken we toe naar een toekomst waarin jij vol zelfvertrouwen je pad vervolgt!

Chat openen
Hoi 👋
Misschien stel je je vraag liever via Whatsapp? Voel je vrij dat hier te doen!

Groetjes, Stephanie